Моята количка

 x 

Количката е празна
Image
KLAPP Cosmetics е пионер в света на красотата и отстоява иновативните козметични процедури преди своето време. За нас „Произведено в Германия“ е обещание за качество. Над 36 години опит и непрекъснати изследвания и разработки на нови високотехнологични активни съставки и методи, винаги водещи до най-високия успех на лечението. Само в Германия 180 служители, от които 50 работят на място в отдела за обслужване на клиенти, се грижат за вашите индивидуални желания и нужди. Спечелихме доверието на над 10 000 козметични института и хотели в над 60 страни.

НАШАТА ФИЛОСОФИЯ
Като един от последните големи визионери в бранша за красота Герхард Клап определя тенденциите от 1980 г. насам.
Герхард Клап не щади никакви усилия да инвестира добре обособения си опит в изследването и разработването на козметични процедури, специални лечения и продукти за грижа за кожата.

Ето защо той винаги е бил един от предвестниците на козметичния пазар. Иновациите му включват ретинол (витамин А), терапия с O2, витамин С и ASA Peel®.

KLAPP Cosmetics е следователно синоним на иновации, в миналото, настоящето, а също и в бъдещето.

GERHARD KLAPP
GERHARD KLAPPЕдноличен собственик на KLAPP Cosmetics
Международно признат специалист по красота и уелнес, визионер, холистичен терапевт, автор на книги.

ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
Постоянното обучение и непрекъснатото професионално развитие, както и мотивацията на нашите клиенти и служители винаги ще бъдат основният ни фокус.

Различни от много доставчици, ние управляваме собствени центрове за обучение в много градове, за да бъдем винаги близо до нашите клиенти. Програмата на семинара включва всички теми - от знания за активни съставки до лечения и продукти до теми за управление.

НАШИЯТ ПОТЕНЦИАЛ ЗА ВАШИЯ УСПЕХ
KLAPP Cosmetics ви предлага всичко, от което се нуждаете като успешен институт. Това, което правим, правим от убеждение. Ето защо в централата на KLAPP се разпределя лице за контакт. Защото искаме да се почувствате щастливи да работите с нас и да се уверите, че получавате бърз и компетентен отговор на всички въпроси, които може да имате.

ЛЕЧЕНИЯ И ПРОДУКТИ
Изключителните KLAPP лечения и продукти се фокусират върху иновативните и разнообразни концепции за лечение, които се допълват от добавките за употреба у дома.
Всички концепции на KLAPP са разработени за всеки тип кожа и всяко състояние на кожата, както за жени, така и за мъже, за лице и тяло - за цялостна красота.
Резултатът са безупречни продукти с индивидуално приложение за грижа, регенерация и здраве на кожата.

ВАШИТЕ ПОЛЗИ:
  • Обширна продуктова гама
  • Цялостни лечения от A-Z
  • Продукти за продажба, перфектно адаптирани към всяко лечение
  • Постоянни иновации
  • Маркетингова подкрепа
  • Обучения за продукти
  • Професионално лечение
  • Промоция-Aktionen wie z. B. Hautanalysetage bei Ihnen im InstitutПромоционални дейности, като дни за анализ на кожата във вашия институт
  • Опит от над 30 години козметика с активни съставки
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1